Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Иво Димчев озвучава изложба в Балната зала на Двореца

Публиката може да присъства на неговите „Роялни следобеди“, разглеждайки платна на стари майстори

Иво Димчев ще озвучава в продължение на шест дни изложбата „Дворецът за изкуството“. Снимка: Национална галерия  - Иво Димчев озвучава изложба в Балната зала на Двореца

Иво Димчев ще озвучава в продължение на шест дни изложбата „Дворецът за изкуството“. Снимка: Национална галерия

Националната галерия предоставя на Иво Димчев Балната зала на Националната галерия – Двореца за поредица изпълнения, които ще озвучават изложбата „Дворецът за изкуството“. Артистът ще свири и пее на живо своя оригинална музика между 2 и 7 юни.

След края на сесиите, озаглавени „Роялни следобеди“, записите ще бъдат издадени в акустичен албум. Проектът е в сътрудничество между MOZEI (на Димчев), Националната галерия и Българското национално радио.

„Ако искате да се насладите на тази особена симбиоза между един Дворец, един глас, едни картини и едни песни… Заповядайте!“, кани почитателите си артистът.

За изпълненията на Иво Димчев не е необходимо да се плати отделна цена, достатъчен е билетът за посещение – 3 лв. с намаление за учащи и пенсионери и 6 лв. за възрастни, за деца до 12 г. е безплатно, всеки четвъртък цената е 2 лв.

Изложбата „Дворецът за изкуството“ представя произведения, част от колекцията на царското семейство, на художници като Антон Митов, Иван Мърквичка, Ярослав Вешин, Никола Петров, Атанас Михов, Александър Божинов.

ВАКЛУШ 1

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах