Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Из лекциите на проф. Мирчев: Едни момчета включват нещо и чипираните хора сами се разбягват

Маските са снобизъм, нанотехнологиите са атомна бомба, казва професорът пред студенти

Цикълът лекции на проф. Михаил Мирчев в Ютюб - Из лекциите на проф. Мирчев: Едни момчета включват нещо и чипираните хора сами се разбягват

Цикълът лекции на проф. Михаил Мирчев в Ютюб

Лекциите на проф. Михаил Мирчев не се ограничават до проблемите на етносите и малцинствата, заради които от Студентското общество за равенство поискаха отстраняването му от СУ „Св. Климент Охридски“. В профила му в Ютюб присъстват няколко цикъла с лекционни курсове за различни специалности в УНСС и СУ. В един от онлайн семинарите си, проведен на 12 септември 2020 г., проф. Мирчев развива пред студентите си теориите на конспирацията, свързани с „измисления вирус”, „ненужните маски” и „общата чипизация”. При това от позицията си на академичен авторитет той не поставя това като проблем за разискване, а излага конспиративните измислици като факти. По време на лекциите си сам заявява:

„Преподавателят е авторитет, с него не може да спориш”.

Според проф. Мирчев Ковид-епидемията е резултат от глобална политика за тотален контрол на населението по линия на здравето.

„Стратегическата идея е да ни вкарат чипове, да станем контролирани и управляеми. Това е цялата цел на новите нанотехнологии, които са аналог на атомната бомба”, казва с пълна сериозност професорът и добавя: „Тия роботи, дето искат да ни ги вкарат, нито ще ги усещаме, нито ще ги виждаме.”

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

След това обяснява каква е целта на подобно всеобщо чипиране:

„Представете си, че има хора, които искат да протестират на площада за нещо – например да не се въвежда Истанбулска конвенция. Ако са с чипчета, едни момчета пред компютъра включват нещо и хората изпадат в състояние на страх, и сами се разбягват”.

В пълна сериозност и с академична убеденост професорът заявява, че всички национални власти са марионетки на едно световно правителство, което „дава заповеди на момчетата с копчетата”.

„В момента се организира контрадвижение срещу това”, твърди Мирчев, като добавя, че дори Световната банка е сред пипалата на „световното правителство”.

За да докаже твърденията си, професорът дава на студентите си пример с коронавирусната пандемия.

„Затова в момента разделят хората, дезинтегрират ги чрез страха от болестта и карантините, затварят границите, туризмът е орязан, децата не се научават да играят по детски.”

Следва дълго обяснение с примери от живота на седемгодишната му внучка как дистанционното обучение превръща децата в „социални инвалиди”.

След това Мирчев се захваща с маските.

„В безумната страна Испания въведоха маските задължително навсякъде”, казва той преди два месеца и прави прогноза, че през октомври-ноември в Испания ще има максимум 400 болни дневно. (Данните към момента са за над 20 хил. заразени на ден – бел.ред.)

Професорът разказва с гордост и случка, при която той и съпругата му пътуват без маска в градския транспорт, и изразява възхитата си от едно единствено момиче, което не е спазило правилата и е носило маската си под носа.

„Ако я проверят, няма да я накажат, но тя мисли с главата си”, подхранва неподчинението на собствените си студенти той.

„Ние, които мислим критично, сме 20%. Останалите гледат телевизия и смятат, че има опасна болест”, гордо изтъква професорът.

„Да носиш маска е снобизъм. Така са казали от Америка, а ние сме бедна България и нямаме право на мнение”, казва професорът, след което обяснява, че единственият начин светът да се спаси от „измамата” е ако на изборите в САЩ победи Доналд Тръмп.

„Иначе три години ще ходим с маски, ще ни ваксинират задължително, а децата ще ги чипират още в родилния дом”, рисува бъдещето Мирчев.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах