POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Изабел Аджани се завърна в театъра с гръм

Френската звезда с първи спектакъл след 8 години затъмнение

Завръщането на Изабел Аджани е голямото събитие на френската театрална сцена. - Изабел Аджани се завърна в театъра с гръм

Завръщането на Изабел Аджани е голямото събитие на френската театрална сцена.

Изабел Аджани излезе във вторник вечерта на сцената на „Парижкия театър“ след 8-годишно отсъствие. Ролята й в постановката „Киншип“ (Kinship) е на влюбена жена – трагичен образ, който е нейна запазена марка както в киното, така и наяве. 59-годишната актриса играе главен редактор на вестник в американски град. Тя е властна жена, но животът й се срива, след като се влюбва в млад журналист.

Завръщането на Изабел Аджани на театралната сцена беше разгласено като голямо събитие с рекламна кампания в метрото, серия от интервюта и фотосесии. Актрисата е известна с наречените от самата нея „появявания и изчезвания“, периоди на затъмнение, през които тя изпитва желание да се отдръпне от прожекторите, за да се завърне с гръм и трясък по-късно.

Появата й на сцената е връщане към първата й страст, театъра, в който е влюбена от 12-годишна. На 17 Изабел е приета в трупата на „Комеди Франсез“, без дори да е завършила театралното училище.

Изабел Аджани обясни пред в. „Льо Монд“, че е избрала пиесата на американката Кеъри Перлоф, защото тя не била играна никога, нито в Англия, нито в САЩ.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90