Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Избран е новият Индиана Джоунс

Това е Крис Прат - най-търсеният авантюрист в няколко галактики, най-смелият в дресурата на хищни динозаври

Крис Прат не може да се оплаче от липса на работа - актьорът получава роли в най-касовите продукции на Холивуд. - Избран е новият Индиана Джоунс

Крис Прат не може да се оплаче от липса на работа - актьорът получава роли в най-касовите продукции на Холивуд.

Крис Прат вероятно е новият Индиана Джоунс. Поканен в предаването на Джими Кимел, американският актьор не успя да опровергае слуховете, според които той вече е нахлупил емблематичната филцова шапка на археолога-авантюрист с камшика, увековечен от Харисън Форд.

По време на предаването водещият изненада госта си с въпроса: „Следващата ви роля ще бъде Индиана Джоунс, нали?” Звездата от „Пазителите на галактиката” отначало отговори колебливо: „Ами, не знам…”.
После се съвзе и продължи с обичайните си шегички: „Нямам отговор на този въпрос. Не знам. Искам да кажа, че никой не ми е… Всъщност, онзи ден изпуснах едно позвъняване… от непознат номер. По дяволите, дано не е за това!”. Възможно ли е първоначалното му колебание да означава, че той знае повече, отколкото иска да покаже?

Слухове за участието на Прат в кастинга за ролята се носят от януари. Сайтът „Дедлайн” предположи още тогава, че актьорът ще заеме ролята на Харисън Форд.

Крис Прат определено е новият най-търсен актьор в Холивуд. Образът на Инди му е предложен след като покори световния боксофис с „Пазителите на галактиката” и получи главна роля в „Джурасик Свят”. Прат вече има проблеми с недостига на време, защото появата на „Пазителите на галактиката 2” е предвидена за 5 май 2017 г. Междувременно актьорът подписа договор и за продължението на „Джурасик свят”.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg