Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Издаде ли Кит Харингтън съдбата на Джон Сняг в „Игра на тронове“?

Внимание! Текстът навярно разкрива детайли от предстоящи сезони на сериала

Персонажът на Харингтън, Джон Сняг, бе убит от Стражата на Вала в последния епизод на пети сезон.  - Издаде ли Кит Харингтън съдбата на Джон Сняг в „Игра на тронове“?

Персонажът на Харингтън, Джон Сняг, бе убит от Стражата на Вала в последния епизод на пети сезон.

Нова порция новини около актьора Кит Харингтън, който игра Джон Сняг в продължение на пет сезона на „Игра на тронове“, се появи от Холандия. Внимание! Този текст съдържа вероятна информация за съдържанието на предстоящи епизоди на сериала.

След няколко месеца хладнокръвно мълчание около смъртта на своя персонаж в края на пети сезон, Кит Харингтън поддаде на натиска и потвърди онова, което всички фенове подозират.

Джон Сняг не е мъртъв. Той е толкова жив, че ще го видим в „Игра на тронове“ поне още няколко пъти. Харингтън потвърди това пред холандското списание „Хюмо“ в следния диалог с интервюиращия:

Кит: – Важното е, че сега знам точно колко време продължава договорът ми, а междувременно…

Интервюиращ: – Колко сезона още?

Кит: – Добър опит (смее се). Не мога да говоря за това. Нека просто кажем, че „Игра на тронове“ ще остане част от живота ми известно време, вероятно ще съм в 30-те си години, когато приключи. Едно нещо е сигурно: денят, в който вече не съм в сериала, ще е денят, в който ще се зарина с кино проекти (смее се)“.

Разговорът потвърждава не само, че Джон Сняг е жив и всеки от екипа, потвърждавал смъртта му, е лъжец, но също и че ще има най-малко осем сезона на „Игра на тронове“. В момента Харингтън е на 28 години, така че ако наистина напусне сериала, когато е надхвърлил 30, то ни очакват поне два нови сезона с негово участие.

Така че – зимата иде с Джон Сняг. А като дойде новият сезон на „играта“, всички фенове се надяват най-сетне да стане ясно кой е баща му. Не на Харингтън, на Сняг, разбира се.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС