Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Изложение с фокус върху България в Париж

НДК организира събитие в конгресния център Пале де конгре

Договорката за изложението са постигнали на работна среща в Париж директорът на групата, под чиято шапка попада Пале де конгре, Пабло Накле-Черути и ръководителят на НДК Мирослав Боршош. - Изложение с фокус върху България в Париж

Договорката за изложението са постигнали на работна среща в Париж директорът на групата, под чиято шапка попада Пале де конгре, Пабло Накле-Черути и ръководителят на НДК Мирослав Боршош.

Международно изложение с фокус върху България организира Националният дворец на културата в Париж догодина. Събитието ще се проведе в един от най-големите конгресни центрове в Европа – Пале де конгре във френската столица, и на него ще бъдат представени всички балкански държави.

Договорката за изложението са постигнали на работна среща в Париж директорът на групата, под чиято шапка попада Пале де конгре, Пабло Накле-Черути, и ръководителят на НДК Мирослав Боршош, съобщават от Двореца.

Била е обсъдена и възможността общините на София и Париж да бъдат привличени като партньори, за да срещне събитието по-широка популяризация.

Само след дни предстои тази година Накле-Черути да посети България за първи път. На 27 ноември (петък) от 18 часа той ще изнесе публична лекция на тема „Мениджмънт и лидерство в конгресната индустрия: Френският опит“ в зала 8 на Двореца. Лекцията ще бъде последвана от дискусия с професионалисти от сферата на конгресната индустрия в България. Работният език ще бъде английският, със симултантен превод на български.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg