Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Поклон пред поета (снимки)

Огромна опашка се изви пред Народния театър, където в момента е поклонението пред поета Валери Петров. Снимки: Румен Добрев - Поклон пред поета (снимки)

Огромна опашка се изви пред Народния театър, където в момента е поклонението пред поета Валери Петров. Снимки: Румен Добрев

Хиляди почитатели на Валери Петров се стекоха днес пред Народния театър, за да се сбогуват с него. Поклонението бе обявено за 11 ч., но стотици бяха дошли далеч преди началния час. Опашката се изви до фонтана. 

Сред първите на поклонението бе служебният премиер Георги Близнашки, около когото се образува неприлична за повода суматоха. На опашката се бяха наредили кметът Йорданка Фандъкова и мнозина червени политици – бившият лидер на БСП Сергей Станишев се появи за пръв път на обществено място след като напусна председателския пост, наблизо бе и следващият лидер на червените Михаил Миков, още Ивайло Калфин, Янаки Стоилов, Румен Овчаров, Таско Ерменков, Огнян Герджиков, Петър Стоянович… Последно сбогом с поета бяха дошли да си вземат Светлин Русев, Кирил Маричков, Юлиан Вергов, Славчо Пеев, Илка Зафирова…

Вижте кадри от последния поклон пред поета:

IMG_0022

IMG_0257

IMG_0071

IMG_0083

IMG_0101

IMG_0138

IMG_0105

IMG_0235

IMG_0111

IMG_0127

IMG_0032

IMG_0147

IMG_0171

IMG_0087

IMG_0018

IMG_0044

IMG_0002

IMG_0006

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Още по темата

Свръхестествено

kapatovo.bg