Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Изпращане на лятото в „Маймунарника“

Група „Остава“ с концерт на открито

Последният концерт на „Остава“ за летния сезон ще бъде на 30 август в столичния клуб „Маймунарника“. Снимка: Добрин Кашавелов - Изпращане на лятото в „Маймунарника“

Последният концерт на „Остава“ за летния сезон ще бъде на 30 август в столичния клуб „Маймунарника“. Снимка: Добрин Кашавелов

И това лято ще бъде изпратено с концерт от група „Остава“ – без да има първоначален замисъл, музикантите превърнаха събитието, с което приключват ваканционния музикален сезон, в традиция. Сега също няма да пропуснат да отбележат момента.

На 30 август в столичния клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина публиката ще се сбогува с лятото с тъжния минорен тон, с който звучат повечето песни на групата – „Понеделник“, „Мини тяло“, „Шоколад“, „Ще дойдеш ли с мен“, „Мъничко човече“, „Самолет“, „Океан“, „Sex In The Morning“, както и с рядко изпълнявани композиции.

Още есенно настроение ще ни донесе група P.I.F., които ще се включат в концерта. Повече жизнерадост може би ще донесе участието на Нина Николина и финалистката от „Гласът на България“ Виктория Динкова, които пък ще направят няколко нетрадиционни дуета с вокалиста Свилен Ноев.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg