VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Изпращане на Любомир Левчев в Националната библиотека

Любомир Левчев (1935-2019). Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков - Изпращане на Любомир Левчев в Националната библиотека

Любомир Левчев (1935-2019). Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков

Поклонението на Любомир Левчев ще се състои в събота, на 28 септември, съобщи синът му Владимир Левчев във Фейсбук. Сбогуването с поета започва в 10 ч. в Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“.

Левчев си отиде на 25 септември на 84-годишна възраст.

Това ще бъде първото поклонение в Народната библиотека.

Вижте още: ПОЧИНА ЛЮБОМИР ЛЕВЧЕВ

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg