VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Извънземно цирково шоу в София и Русе (видео)

„Болшой Московский цирк“ пристига на гастрол напролет

На 5 и 8 март любителите на цирковото изкуство ще имат среща с извънземна цивилизация... и акробатика. - Извънземно цирково шоу в София и Русе (видео)

На 5 и 8 март любителите на цирковото изкуство ще имат среща с извънземна цивилизация... и акробатика.

„Болшой Московский цирк“ пристига на гастрол за пръв път в България. В София и Русе трупата ще покаже двучасовия си спектакъл UFO (НЛО), който според организаторите представя друго измерение на всичко видяно досега на цирковата сцена. Представленията ще са на 5 март в „Арена Армеец“ в столицата и на 8 март в „Булстрад Арена“ в крайдунавския град.

Сюжетът на „извънземното“ шоу се развива на огромен космически кораб. На борда се появява неволен гост -човек от планетата Земя, похитен от пришълците. Попадайки на кораба, пленникът се запознава с инопланетяни и извънземна цивилизация и разум.

Извънземни превземат двете най-големи зали в София и Русе.

Извънземни превземат двете най-големи зали в София и Русе.

Зрителите ще видят полети на космически кораби и НЛО под купола на цирка, срещи със загадъчни същества, каскади на височина 20 метра, циркови номера на ръба на човешките възможности в изпълнението на гимнастици, жонгльори, клоуни и прочие артисти, светлинни и лазерни инсталации…

Циркови номера в изпълнението на акробати, гимнастици, жонгльори, клоуни и други артисти...

Циркови номера в изпълнение на акробати, гимнастици, жонгльори, клоуни…

Участниците в продукцията са над 100, а реквизитът на сцената с космическия кораб тежи повече от 15 тона.

Музиката също е авторска и се изпълнява на живо от оркестър.

Сюжетът на извънземното шоу се развива на борда на огромен космически кораб. Неволен гост на кораба се оказва човек от планетата Земя, похитен от обитателите на чужди галактики.

Сюжетът на извънземното шоу се развива на борда на огромен космически кораб. Неволен гост на кораба се оказва човек от планетата Земя, похитен…

Сред участниците са две от най-високите жени в света – сестрите Людмила и Тамара Титченкови, един от изпълнителите в закриването на параолимпийските игри в Сочи – Виктор Кочкин, най-гъвкавият човек в Русия – Алексей Кузмин, представител на една от най-старите циркови династии – клоунът Адам Талин.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg