Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Извинения за Виктор Стоянов! Изгоненият от зала „България“ е друг

Виктор Стоянов, и.д. директор на Софийска филхармония - Извинения за Виктор Стоянов! Изгоненият от зала „България“ е друг

Виктор Стоянов, и.д. директор на Софийска филхармония

Изгоненият от зала „България“ зрител по време на концерт на Мария Принц и прочутия немски баритон Матиас Гьорне не е бил директорът на Софийска филхармония Виктор Стоянов, а друг гост. 

Оперният певец е прекъснал изпълнението си заради звуци от клавиши на мобилен телефон, идващи от зрител на балкона. Два източника съобщиха пред „Площад Славейков“, че това е бил директорът на Софийска филхармония Виктор Стоянов. Гьорне му казал: „Какво правите?!“ и го приканил да излезе, в противен случай няма да продължи концерта. Зрителят с телефона напуснал залата.

Стоянов същата вечер обаче не присъствал в салона, заяви самият той пред „Площад Славейков“.

Случаят с Виктор Стоянов е поредният, в който човек от публичното пространство става жертва на недоброжелатели. Сигнал за „инцидента“ е постъпил дори в Министерството на културата. Съвсем скоро директорът на Софийска филхармония ще ни гостува на „Площад Славейков“, от него може би ще научим подозренията му около подателите на тази „новина“, кои са враговете му и защо избират този начин да му нанесат удар.

Поднасяме извиненията си на г-н Стоянов, както и на нашите читатели!

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg