Как Левски унизи Капитан Америка

Нова модна тенденция прибавя към потурите черни тениски с уроци по родолюбие

Дрескод за патриоти - Как Левски унизи Капитан Америка

Дрескод за патриоти

Един нов български продукт издига на ново текстилно и глобално ниво българската патриотична концепция. Българската истина унизи американските копнежи за световно господство и ги постави там, където им е мястото – в краката на най-големия ни национален герой. 

Фейсбук страница предлага тениски с картинки, една от тях е уникална. На нея е изобразен резултатът от сблъсъка на два свята (единият от които, както знаем, е излишен). Можем да се насладим на изхода от този исторически конфликт върху 100%  чист памук – Левски триумфира над сломения, отчаян, победен Капитан Америка (герой от „Отмъстителите“ на „Марвел“). Време беше патриотизмът да нахлуе решително и в търговията, десетки потребители вече се интересуват от цената, но утре ще са хиляди.

Задава се (или вече е тук) модна тенденция, в която към потурите и ризите с шевици ще се включат и черни тениски с извезани върху тях уроци по родолюбие, в които българският човек ще натръшка цялата марвелска банда и хората от ДС, начело със Железния човек (не, човек, а желязо).

Изроди, хора-паяци, хора-прилепи, зелени хора, пришълци (уж бежанци) от Криптон и други планети, жени-чудо и черни пантери, които нямат нищо общо с българските традиции, трябва да разберат, че не са добре дошли тук. И не че мразим жените, но каква жена е тая жена, дето една салата не е направила и едно дете не е родила и отгледала?! И не че сме расисти, но мястото на черните пантери не е в българските училища, а в дивите африкански джунгли.

Америка за България

Така най-сетне мало (S) и голямo (XXL) ще разбере не само кой е Левски (и защо портретите му висят във всички правителствени и президентски кабинети), а и които са най-големите му врагове след разпадането на османската империя. След като българският герой победи американските супергерои, може да продължи и по-нататък.

Предлагаме на вниманието на текстилните дизайнери и още примерни сюжети: „Левски ранява смъртоносно Сорос“, „Левски удря шамар на превития от ишиас Юнкер“ или „Апостола превзема сградата на Европейския парламент в Страсбург“, които ще се радват на висока популярност сред почитателите на националистическите формации.

От БСП биха могли да си поръчат: „Левски с булдозер изравнява със земята небостъргача на „Артекс“, а от ГЕРБ: „Левски бичува Нинова и Йончева пред Паметника на съветската армия“. Разбира се, най-голям успех ще пожъне тениска със сюжет „Левски окача Костов на бесилото“.

Само Левски!

OPERA OPEN