VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Как Левски унизи Капитан Америка

Нова модна тенденция прибавя към потурите черни тениски с уроци по родолюбие

Дрескод за патриоти - Как Левски унизи Капитан Америка

Дрескод за патриоти

Един нов български продукт издига на ново текстилно и глобално ниво българската патриотична концепция. Българската истина унизи американските копнежи за световно господство и ги постави там, където им е мястото – в краката на най-големия ни национален герой. 

Фейсбук страница предлага тениски с картинки и една от тях е уникална. На нея е изобразен резултатът от сблъсъка на два свята (единият от които, както знаем, е излишен). Можем да се насладим на изхода от този исторически конфликт върху 100%  чист памук – Левски триумфира над сломения, отчаян, победен Капитан Америка (герой от „Отмъстителите“ на „Марвел“). Време беше патриотизмът да нахлуе решително и в търговията, десетки потребители вече се интересуват от цената, но утре ще са хиляди.

Задава се (или вече е тук) модна тенденция, в която към потурите и ризите с шевици ще се включат и черни тениски с извезани върху тях уроци по родолюбие, в които българският човек ще натръшка цялата марвелска банда и хората от ДС, начело със Железния човек (не, човек, а желязо).

Изроди, хора-паяци, хора-прилепи, зелени хора, пришълци (уж бежанци) от Криптон и други планети, жени-чудо и черни пантери, които нямат нищо общо с българските традиции, трябва да разберат, че не са добре дошли тук. И не че мразим жените, но каква жена е тая жена, дето една салата не е направила и едно дете не е родила и отгледала?! И не че сме расисти, но мястото на черните пантери не е в българските училища, а в дивите африкански джунгли.

Америка за България

Така най-сетне мало (S) и голямo (XXL) ще разбере не само кой е Левски (и защо портретите му висят във всички правителствени и президентски кабинети), а и кои са най-големите му врагове след разпадането на османската империя. След като българският герой победи американските супергерои, може да продължи и по-нататък.

Предлагаме на вниманието на текстилните дизайнери и още примерни сюжети: „Левски ранява смъртоносно Сорос“, „Левски удря шамар на превития от ишиас Юнкер“ или „Апостола превзема сградата на Европейския парламент в Страсбург“, които ще се радват на висока популярност сред почитателите на националистическите формации.

От БСП биха могли да си поръчат: „Левски с булдозер изравнява със земята небостъргача на „Артекс“, а от ГЕРБ: „Левски бичува Нинова и Йончева пред Паметника на съветската армия“. Разбира се, най-голям успех ще пожъне тениска със сюжет „Левски окача Костов на бесилото“.

Само Левски!

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg