VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Как най-добрият актьор на Америка надяна обувките на Сатаната

Брайън Кранстън написа мемоари

Брайън Кранстън получи награда "Тони 2014" за най-добър актьор в американския театър. - Как най-добрият актьор на Америка надяна обувките на Сатаната

Брайън Кранстън получи награда "Тони 2014" за най-добър актьор в американския театър.

След като оставихме „Обувките на сатаната” зад нас, а „По-добре звъннете на Сол” е с предстояща премиера (бъдещ сериал, вдъхновен от Сол Гудман – адвоката на главния герой Уолтър Уайт – бел.ред.), в момента времената са тежки за пристрастените към вездесъщото телевизионно отроче на Винс Джилиган.

Да, винаги може да си пуснем някоя от любимите си серии наново, но нищо не може да се сравни с първия път, когато видяхме учителя по химия да се превръща в наркобоса Хейзенбърг!

Брайън Кранстън, изиграл брилянтно един от най-симпатичните злодеи в киното, носител на награда „Тони 2014“ за най-добър актьор в американския театър, е готов със своята автобиография. Тя не е съсредоточена само върху участието му в „В обувките на сатаната”, защото преди да възкреси кариерата си, този актьор е участвал в доста проекти. Помните ли таткото от поредицата за Малкълм? Виждали сме го в „Как се запознах с майка ти”, в „Досиетата Х”, във филма „Мис Слънчице”…

Актьорът споделя, че е използвал една от иконичните реплики на героя си от „В обувките на сатаната“ за заглавие на мемоарите си. Преди да ви съобщим на кое именно се е спрял, предлагаме да видите някои от възможностите, които са отпаднали.

I Am The Danger – Аз съм опасността
The One Who Knocks – Този, който чука
Say My Name – Кажи ми името
Pizza on the Roof – Пица на покрива
Stay Out of My Territory – Стой извън моята територия
Heisenberg – Хайзенбърг
I Did It For Me – Направих го заради себе си
Bryan Cranston’s Memoir, Bitch – Мемоарите на Брайън Кранстън, кучко

А заглавието, с което светът ще посрещне мемоарите на Кранстън, е „Кажи ми името“.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС