Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Какво е истинското му име?

Бъдещият филм за Хан Соло ще покаже първата му среща с Чубака

Хан Соло и принцеса Лея в „Междузвездни войни: Силата се пробужда“. - Какво е истинското му име?

Хан Соло и принцеса Лея в „Междузвездни войни: Силата се пробужда“.

Легендарно е в онази далечна, далечна галактика, но може би Хан Соло не е истинското име на прочутия герой. Според изпълнителния директор на „Дисни“ Боб Айгър, предстоящият паралелен филм от вселената, посветен на персонажа, ще разкрие как космическият контрабандист е бил наречен така.

Айгър издаде този важен детайл, пише „Дедлайн“, по време на разговор в Университета на Южна Калифорния, като от думите му стана ясно още, че предстоящият филм ще покаже и първата среща между Хан Соло и неговия най-добър приятел – уукито Чубака.

„[Филмът] започва с Хан Соло, когато той е на 18 години, и го превежда до 24 – обясни Айгър. – Има няколко събития в този период, които са ключови в живота му, като придобиването на определено превозно средство и срещата с дадено ууки. Но ще откриете също и как е получил името си.“

Филмът все още не е назован. Той ще бъде режисиран от създателите „LEGO: Филмът“ Фил Лорд и Кристофър Милър, а в ролята на младия Соло ще бъде Олдън Еренрайх. По-рано тази седмица Уди Харелсън потвърди, че ще участва като Бекет, „престъпник и ментор на Хан“. Сред други от актьорите в продукцията са Доналд Глоувър (като Ландо Калризиан), Емилия Кларк, Танди Нютън и Фийби Уолър-Бридж.

Боб Айгър коментира и „Междузвездни войни: Последният джедай“, като потвърди, че образът на Кари Фишър няма да бъде дигитално изобразяван във филма, а сюжетната линия няма да се променя заради смъртта ѝ.

Айгър говори и за бъдещето на поредицата, като заяви онова, което всички предполагаме – „Междузвездни войни“ ще продължи и отвъд настоящата трилогия.

Вижте още: БЕЗБРОЙ ИСТОРИИ ОТ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg