Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Какво ще е училището на бъдещето?

23 учебни заведения се борят с идеите си за отличието

Как ли ще изглежда класната стая на бъдещето? - Какво ще е училището на бъдещето?

Как ли ще изглежда класната стая на бъдещето?

Кои са българските училища на бъдещето ще разберем в четвъртък в „Сити Марк Арт Център“ в София (бившето кино „Левски“). Тогава ще се проведе събитието, посветено на програмата „Училища на бъдещето“, а екипът на фондация „Америка за България“ ще представи визията и целите зад нея.

На събитието ще присъстват както 23-те училища-финалисти от последното издание, така и представители на училища, печелили конкурса през  последните 5 години.  Ще бъдат представени и резултатите от мащабната оценка на въздействието на инициативата „Училища на бъдещето“, проведена от Институт „Отворено общество“ – как влияят съвременните образователните технологии и среда върху учениците?

Разбира се, ще бъдат видяни и идеите на училищните екипи, преминали през конкурса – за да се потърси отговор на въпроса какво ще бъде училището на бъдещето. В кулминацията на събитието ще бъдат наградени и финалистите в програмата за тази година.

Пълна програма на събитието

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

future-school

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах