VivaPay

Калин Терзийски доброволец срещу COVID-19

На 22 март писателят става на 50 г. и това е личният му подарък за самия него

Снимка: Румен Добрев/Площад Славейков - Калин Терзийски доброволец срещу COVID-19

Снимка: Румен Добрев/Площад Славейков

Калин Терзийски се записа като доброволец към Контактния център на Столичната община, съобщи самият писател във Фейсбук. 

Ако някой има желание да ме последва – да не го прави само във Фейсбук, може да заповяда и да се запише също доброволец – телефонът е 070017310, Контактен център на Столична община. Ура“, написа авторът в социалната мрежа.

Терзийски е завършил медицина във ВМИ, специалността му е психиатрия. Пред „Площад Славейков“ сподели, че се надява да не бъде използван за „рутинна сестринска или санитарска работа“, защото се притеснява, че няма да се справи, тъй като изискват физическо усилие. Но ще помага за каквото има необходимост.

На 22 март Калин Терзийски ще празнува 50-ия си рожден ден и това е личният му подарък за самия него.

Америка за България

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg