Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Калин Терзийски доброволец срещу COVID-19

На 22 март писателят става на 50 г. и това е личният му подарък за самия него

Снимка: Румен Добрев/Площад Славейков - Калин Терзийски доброволец срещу COVID-19

Снимка: Румен Добрев/Площад Славейков

Калин Терзийски се записа като доброволец към Контактния център на Столичната община, съобщи самият писател във Фейсбук. 

Ако някой има желание да ме последва – да не го прави само във Фейсбук, може да заповяда и да се запише също доброволец – телефонът е 070017310, Контактен център на Столична община. Ура“, написа авторът в социалната мрежа.

Терзийски е завършил медицина във ВМИ, специалността му е психиатрия. Пред „Площад Славейков“ сподели, че се надява да не бъде използван за „рутинна сестринска или санитарска работа“, защото се притеснява, че няма да се справи, тъй като изискват физическо усилие. Но ще помага за каквото има необходимост.

На 22 март Калин Терзийски ще празнува 50-ия си рожден ден и това е личният му подарък за самия него.

Фантастико

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах