Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Камен Донев отлага представление в Париж заради грипната епидемия

Закупените билети се прехвърлят автоматично за новата дата

„За народното творчество“ ще се играе през юни, вместо през март.  - Камен Донев отлага представление в Париж заради грипната епидемия

„За народното творчество“ ще се играе през юни, вместо през март.

Камен Донев отлага представлението си, предвидено за утре, 8 март, в Париж заради грипната епидемия, съобщиха на фейсбук страницата си домакините от българско училище „Паисий Хилендарски“ във френската столица.

Спектакълът „За народното творчество“ ще бъде представен пред българската публика в Париж на 14 юни от 16.00 ч. в Théâtre de la Madeleine. Закупените билети се прехвърлят автоматично за новата дата.

Според коментарите на българи, живеещи във Франция, и закупили билети за спектакъла, тази мярка не е наложителна, тъй като според указанията на френските власти са разрешени представления за по-малко от 5000 зрители, а Théâtre de la Madeleine е с под 1000 места.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg