Камен Донев отлага представление в Париж заради грипната епидемия

Закупените билети се прехвърлят автоматично за новата дата

„За народното творчество“ ще се играе през юни, вместо през март.  - Камен Донев отлага представление в Париж заради грипната епидемия

„За народното творчество“ ще се играе през юни, вместо през март.

Камен Донев отлага представлението си, предвидено за утре, 8 март, в Париж заради грипната епидемия, съобщиха на фейсбук страницата си домакините от българско училище „Паисий Хилендарски“ във френската столица.

Спектакълът „За народното творчество“ ще бъде представен пред българската публика в Париж на 14 юни от 16.00 ч. в Théâtre de la Madeleine. Закупените билети се прехвърлят автоматично за новата дата.

Според коментарите на българи, живеещи във Франция, и закупили билети за спектакъла, тази мярка не е наложителна, тъй като според указанията на френските власти са разрешени представления за по-малко от 5000 зрители, а Théâtre de la Madeleine е с под 1000 места.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg