Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Камен Донев отлага представление в Париж заради грипната епидемия

Закупените билети се прехвърлят автоматично за новата дата

„За народното творчество“ ще се играе през юни, вместо през март.  - Камен Донев отлага представление в Париж заради грипната епидемия

„За народното творчество“ ще се играе през юни, вместо през март.

Камен Донев отлага представлението си, предвидено за утре, 8 март, в Париж заради грипната епидемия, съобщиха на фейсбук страницата си домакините от българско училище „Паисий Хилендарски“ във френската столица.

Спектакълът „За народното творчество“ ще бъде представен пред българската публика в Париж на 14 юни от 16.00 ч. в Théâtre de la Madeleine. Закупените билети се прехвърлят автоматично за новата дата.

Според коментарите на българи, живеещи във Франция, и закупили билети за спектакъла, тази мярка не е наложителна, тъй като според указанията на френските власти са разрешени представления за по-малко от 5000 зрители, а Théâtre de la Madeleine е с под 1000 места.

Фантастико

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах