Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Камен Донев сваля представление в „Армията“, съкрушен от войната

Актьорът Камен Донев. Снимка: Гергана Димитрова/Площад Славейков - Камен Донев сваля представление в „Армията“, съкрушен от войната

Актьорът Камен Донев. Снимка: Гергана Димитрова/Площад Славейков

Камен Донев отменя спектакъла си „Възгледите на един учител за силата на словото“, който на 1 март трябваше да се играе на сцената на Театър „Българска армия“. Актьорът поднася извиненията си към зрителите, но се надява на разбиране от тях – Донев е разстроен от случващото се между Русия и Украйна. Защото „театърът е живо изкуство, подвластно на живите хора, които го създават. А живите хора – подвластни на своето сърце“, обясняват от „Армията“.

„Днес Камен Донев не може да ви разсмее, защото сърцето му, съкрушено от случващото се в света, не е в състояние да изпита или дари радост. А авторските му спектакли изискват сърцето му да е отворено. Всичко, различно от искреността, с която той винаги застава пред публиката, би било неуважение към нея“, съобщават от театъра.

От „Армията“ посочват, че билетите ще важат без презаверка за следващата дата на „За силата на словото“ – 20 март, но желаещите могат да върнат билетите си.

Камен Донев за втори път отменя представление заради войната в Украйна. На 27 февруари той трябваше да играе „За силата на словото“ в Пловдив, но се извини на публиката, че не може да го направи.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах