Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Камен Донев, Владо Пенев и „Възвишение“ на фестивал при Нона

Камен Донев гостува на фестивала в Разлог с два свои спектакъла. - Камен Донев, Владо Пенев и „Възвишение“ на фестивал при Нона

Камен Донев гостува на фестивала в Разлог с два свои спектакъла.

Най-търсените имена и заглавия в родния театрален афиш ще гостуват на Нона Йотова и Община Разлог през юни. „Звездите на театъра“ ще играят в салона на местното читалище от 24 до 30 юни, съобщи самата актриса на личната си страница във фейсбук.

Вижте програмата:

24 юни – „Смях в залата“ от Майкъл ФрейнС участието на Калин Врачански, Асен Блатечки, Яна Маринова и др.

25 юни „Възгледите на един учител за всеобщата просвета“, моноспектакъл на Камен Донев.

26 юни – „Скъперникът“ от Молиер, постановка Лилия Абаджиева. С участието на Владо Пенев, Александър Кадиев, Луиза Григорова, Евгени Будинов и др.

27 юни„Работно време“ от Камен Донев, постановка Камен Донев. С участието на: Мария Каварджикова, Антон Радичев, Марта Вачкова, Ванча Дойчева и др.

28 юни„На другата сутрин“ от Питър Куилтър, постановка и режисура Красимир Ранков и Веселин Ранков. С участието на Александра Сърчаджиева, Явор Борисов, Нона Йотова, Красимир Ранков и др.

29 юни„Възвишение“ по романа на Милен Русков, постановка Иван Добчев. С участието на Бойко Кръстанов, Асен Блатечки, Красимир Василев и др.

30 юни „Волпоне“ от Бен Джонсън, постановка Здравко Митков. С участието на Георги Мамалев, Димитър Живков, Антон Радичев, Стефан Щерев-Чечо, Нона Йотова, Жанет Иванов, Михаил Сървански, Добрина Гецова и др.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg