Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Каним ви „На Площада“

Нова рубрика дава думата на вас, нашите читатели

 - Каним ви „На Площада“

Приемате ли всяка гледна точка, която четете в „Площад Славейков“? Не е възможно, но съгласете се – приятно е да откриете противоположно на вашето мнение, защитено блестящо…! Като всеки интелигентен човек, и вие, нашите читатели, държите да споделите своето лично мнение, аргументирано добре. Затова, освен форума за дискусия под текстовете в сайта, ви даваме още една трибуна. В рубриката „На Площада“, която съвсем скоро ще направи дебюта си, ще публикуваме вашите текстове – коментари, анализи, реакции, дори художествени произведения.

Плурализмът в мненията е един от най-важните фактори в съвременната медийна среда, залята от тролове, платени коментари и омразна реч. Сега ви предлагаме нова територия, на която да изразявате позицията си – дори тя да не съвпада с редакционната.

Драги Blanche, Мария, Драгни Драгнев, lukcho, Кориолан, Ira Antonova, Кирил Петров, real…, бъдете добре дошли „На Площада“! Прочели сте анализ на някой от колумнистите в „Площад Славейков“ и смятате, че можете да го опровергаете или обогатите с още аргументация? Открили сте събитие, което би представлявало интерес за културната общност, и искате всички да научат за него? Разполагате със собствена теза по актуална тема и сте готови да я защитите в завършен текст? Или просто желаете да споделите с нас стихотворение, както често прави нашият любим Драгни Драгнев…

„На Площада“ е за вас.

Очакваме вашите текстове, подписани с истинското ви име или с утвърдения ви в сайта псевдоним. До публикация няма да бъдат допускани материали с обидни квалификации, реч на омразата и оскърбления на расова и сексуална основа.

Преди официалния старт на рубриката, очакваме вашите текстове на адрес mail@ploshtadslaveikov.com.

Заповядайте!

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90