Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Къса коса, дълга рокля, откровен концерт

Кралицата на фадо музиката Мариза излиза пред българските си почитатели тази вечер

Вълнувам се много за предстоящата ни среща. Обичам България, защото публиката е невероятна!, казва Мариза. - Къса коса, дълга рокля, откровен концерт

Вълнувам се много за предстоящата ни среща. Обичам България, защото публиката е невероятна!, казва Мариза.

15-годишно музикално пътуване и духовно израстване са съсредоточени в новия албум на Мариза. Една от най-известните португалски певици излиза тази вечер в зала 1 на НДК за концерт, на който ще представи освен Mundo, още и някои от старите си хитове, като Barco Negro, Rosa Branca, Meu Fado Meu и Chuva.

„Вълнувам се много за предстоящата ни среща – казва Мариза. – Обичам България, защото публиката е невероятна! Въпреки голямата езикова бариера, хората пеят песните ми и винаги усещам уважението, което засвидетелстват към мен и моята музика. Този концерт ще бъде много откровен. Въпреки голямата зала ще се опитам да достигна до всеки един човек чрез музиката и емоциите, които носи тя.“

Кралицата на фадо музиката, както я наричат, ще се появи пред българските си почитатели с добре познатата си екстравагантна визия, къса русата коса и запазената ѝ марка – дългите рокли. За концерта в София Мариза е избрала червена рокля, в унисон с облика на албума ѝ Mundo.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90