Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Къса коса, дълга рокля, откровен концерт

Кралицата на фадо музиката Мариза излиза пред българските си почитатели тази вечер

Вълнувам се много за предстоящата ни среща. Обичам България, защото публиката е невероятна!, казва Мариза. - Къса коса, дълга рокля, откровен концерт

Вълнувам се много за предстоящата ни среща. Обичам България, защото публиката е невероятна!, казва Мариза.

15-годишно музикално пътуване и духовно израстване са съсредоточени в новия албум на Мариза. Една от най-известните португалски певици излиза тази вечер в зала 1 на НДК за концерт, на който ще представи освен Mundo, още и някои от старите си хитове, като Barco Negro, Rosa Branca, Meu Fado Meu и Chuva.

„Вълнувам се много за предстоящата ни среща – казва Мариза. – Обичам България, защото публиката е невероятна! Въпреки голямата езикова бариера, хората пеят песните ми и винаги усещам уважението, което засвидетелстват към мен и моята музика. Този концерт ще бъде много откровен. Въпреки голямата зала ще се опитам да достигна до всеки един човек чрез музиката и емоциите, които носи тя.“

Кралицата на фадо музиката, както я наричат, ще се появи пред българските си почитатели с добре познатата си екстравагантна визия, къса русата коса и запазената ѝ марка – дългите рокли. За концерта в София Мариза е избрала червена рокля, в унисон с облика на албума ѝ Mundo.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах