Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Каварна пуска рок билети „на зелено“ за догодина

Два месеца след края на тазгодишното издание на фестивала "Каварна Рок", вече са пуснати в продажба билетите за догодина. - Каварна пуска рок билети „на зелено“ за догодина

Два месеца след края на тазгодишното издание на фестивала "Каварна Рок", вече са пуснати в продажба билетите за догодина.

Малцина обичат да купуват опаковани картини, без да знаят автора им и изображението. Мнозина обаче вече си пазаруват билети за рок концертите в Каварна „на зелено“. За втора поредна година фестивалът пуска 1000 талона за тридневното музикално пришествие в северния крайморски град, още преди да бъдат обявени звездите, които ще им гостуват.

От петък на касите на някои вериги супермаркети, магазини, както и онлайн вече се предлагат пропуските за 26, 27 и 28 юни 2015 г., когато „Каварна Рок“ ще празнува десетото си юбилейно издание. Тридневните билети „на зелено“ ще струват по-евтино от пропуските, които ще бъдат пуснати в продажба, след като бъдат обявени основните звезди на фестивала.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90