Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Кейт Бланшет избухна в интервю: Това ли ти е въпросът? (видео)

Актрисата не се сдържа, след като бе попитана за котката в „Пепеляшка“

Кейт Бланшет играе злата мащеха в новия филм „Пепеляшка“. - Кейт Бланшет избухна в интервю: Това ли ти е въпросът? (видео)

Кейт Бланшет играе злата мащеха в новия филм „Пепеляшка“.

Кейт Бланшет предизвика лек скандал по време на телевизионно интервю в сряда вечер – защото не харесва бира или интервюиращи, които питат за котки. Злата мащеха от „Пепеляшка“ гостува в предаването Project, но не успя да се впише в традиционно хапливия стил на водещия Джонатан Хила… и за да разчупи ледовете, той реши да ѝ предложи бира.

„Ще отида да донеса една каса бира. Изглеждаш като човек, който трябва да си отвори една и просто да си побърбори“, заяви Хила, а Бланшет отвърна: „Тази среща не отива на добре. Не пия бира“.

След това актрисата директно заяви: „Някой от нас трябва да си върши работата“ и попита дали не може да започнат интервюто отначало. Хила привидно се съгласява и подхвърли: „Как стана така котката [в Пепеляшка] да прави каквото ѝ кажеш, докато е на каишка? Защото аз пробвах, сложих котката на приятелката ми на каишка и просто не проработи“.

Бланшет се озърна през рамо за помощ и изстреля ядосано: „Това ли ти е въпросът? Това ли ти е скапаният въпрос?“

Гостенката се усмихна след това недотам добронамерено, двамата не успяха ни да плеснат ръце, ни да се здрависат…

https://youtu.be/7nkrQtUxKUg

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90