Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Кевин Спейси получи роля на котка

Новият персонаж на актьора - между образите на двама US-президенти

Кевин Спейси в образа на политическата акула Франк Ъндърууд в сериала "Къща от карти". - Кевин Спейси получи роля на котка

Кевин Спейси в образа на политическата акула Франк Ъндърууд в сериала "Къща от карти".

Кевин Спейси ще излезе от Овалния кабинет на Франк Ъндърууд, за нахлуе духом в тялото на една котка. Превъплъщението му е част от новия филм „Девет живота“, описан от своя режисьор като „смешна, емоционална, комерсиална комедия“.

Ролята на Спейси е на бизнесмен работохолик, чиято душа след катастрофа се преражда в котка. Помощ ще му окаже мистичен собсвеник на зоомагазин, в чиято роля ще видим Кристофър Уокън. Все още не е ясно колко дълго духът на Кeвин Спейси ще обитава тялото на котката…

Режисьор на „Девет живота“ ще бъде Бари Зоненфелд, който редува драми с комедии като „Мъже в черно“ и „Семейство Адамс“.

Участието на Уокън във филм като този не е толкова изненадващ – на него откачените роли му отиват. Но е странен изборът на Спейси, който в последно време се подвизава в образа на US-президент в сериала „Къща от карти“ и адвоката от 19-и век Кларънс Дароу на сцената на лондонския театър „Олд Вик“. Следващата роля на Кевин Спейси ще бъде на друг президент – Ричард Никсън, във филма Elvis & Nixon.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg