Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Кевин Спейси с коледно послание: Да убиваме с добрина

Многозначително пожелание от Кевин Спейси като Франк Ъндъруд (видео)

„Влизаме в 2020 г. и искам да дам гласа си за повече добро в този свят“, казва Кевин Спейси. Снимка: Стопкадър от видеото - Кевин Спейси с коледно послание: Да убиваме с добрина

„Влизаме в 2020 г. и искам да дам гласа си за повече добро в този свят“, казва Кевин Спейси. Снимка: Стопкадър от видеото

Облечен в червен коледен пуловер, застанал пред камина с буен огън, Кевин Спейси отправи видеопоздрав за Коледа с едно от най-запомнящите се послания тази година.

В едноминутния клип той говори с южняшкия акцент на героя си Франк Ъндъруд от „Къща от карти“ – сериал, който ще се помни заради неговото участие, въпреки че в последния сезон през 2018 г. договорът на Спейси беше прекратен заради развихрилия се скандал с обвиненията в сексуален тормоз за случай преди 30 години.

Във видеото актьорът с типичната за Ъндъруд полуусмивка заявява:

„Не сте очаквали, че ще пропусна да ви пожелая „Весела Коледа“, нали? Беше хубава година и се радвам, че възстанових здравето си. Направих и промени в живота си и искам да ви помоля да ме последвате. Влизаме в 2020 г. и искам да дам гласа си за повече добро в този свят. О, да, знам какво си мислите – едва ли е сериозен. Сериозен съм до смърт. Не е толкова трудно, повярвайте ми. Следващия път, когато някой направи нещо, което не харесвате, може да го атакувате. Но може и да сдържите яростта си и да направите неочакваното – може да го убиете с добрина“.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Вълшебство

ДС