Кевин Спейси с коледно послание: Да убиваме с добрина

Многозначително пожелание от Кевин Спейси като Франк Ъндъруд (видео)

„Влизаме в 2020 г. и искам да дам гласа си за повече добро в този свят“, казва Кевин Спейси. Снимка: Стопкадър от видеото - Кевин Спейси с коледно послание: Да убиваме с добрина

„Влизаме в 2020 г. и искам да дам гласа си за повече добро в този свят“, казва Кевин Спейси. Снимка: Стопкадър от видеото

Облечен в червен коледен пуловер, застанал пред камина с буен огън, Кевин Спейси отправи видеопоздрав за Коледа с едно от най-запомнящите се послания тази година.

В едноминутния клип той говори с южняшкия акцент на героя си Франк Ъндъруд от „Къща от карти“ – сериал, който ще се помни заради неговото участие, въпреки че в последния сезон през 2018 г. договорът на Спейси беше прекратен заради развихрилия се скандал с обвиненията в сексуален тормоз за случай преди 30 години.

Във видеото актьорът с типичната за Ъндъруд полуусмивка заявява:

„Не сте очаквали, че ще пропусна да ви пожелая „Весела Коледа“, нали? Беше хубава година и се радвам, че възстанових здравето си. Направих и промени в живота си и искам да ви помоля да ме последвате. Влизаме в 2020 г. и искам да дам гласа си за повече добро в този свят. О, да, знам какво си мислите – едва ли е сериозен. Сериозен съм до смърт. Не е толкова трудно, повярвайте ми. Следващия път, когато някой направи нещо, което не харесвате, може да го атакувате. Но може и да сдържите яростта си и да направите неочакваното – може да го убиете с добрина“.

Четенето е безопасно за вашето здраве

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg