Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Киану Рийвс и Роланд Емерих съживяват „Матрицата”

Наследник на Нео ще се появи по телевизията

Киану ни кани на ново бягство от реалността. - Киану Рийвс и Роланд Емерих съживяват „Матрицата”

Киану ни кани на ново бягство от реалността.

Киану Рийвс ще си партнира с майстора на филмите с най-внушителните бедствия – Роланд Емерих. Не, няма да видим поредната версия на „Годзила”, но не е изключено да станем свидетели на телевизионната „Матрица”.

Актьорът и режисьорът са решили да прехвърлят есенцията от филмите на някогашните Братя Уашовски на малкия екран, създавайки сериал на име „Ню Анжелис”.

Историята в телевизионната поредица ни пренася в бъдещето, където млад мъж бяга от светската реалност на живота си, за да влезе във вълнуващия виртуален свят, наречен „Ню Анжелис“. Веднъж попаднал в Заешката дупка, героят приема нова самоличност, превръщайки се в мъжа, който му е писано да бъде. В процеса на тази трансформация той отключва редица събития, които имат последствия за него и семейството му в реалния свят.

Все още не е ясно дали Киану ще играе в сериала, но със сигурност ще изпълнява ролята на продуцент. 50-годишният Рийвс и бизнес партньорът му Стивън Хамъл са поканили Емерих да материализира идеята по възможно най-добрия начин.

 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg