Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ким Катрал отново Саманта в „Просто ей така“

Актрисата ще участва в спинофа на „Сексът и градът“, въпреки Сара Джесика Паркър

Ким Катрал (вдясно) и Сара Джесика Паркър като Саманта и Кари в сцена от „Сексът и градът“ - Ким Катрал отново Саманта в „Просто ей така“

Ким Катрал (вдясно) и Сара Джесика Паркър като Саманта и Кари в сцена от „Сексът и градът“

Ким Катрал ще се завърне в ролята на Саманта за „Просто ей така“, спинофа на „Сексът и градът“. Актрисата ще участва само в една сцена във втория сезон на тв продукцията и вече е приключила със снимките, твърдят източници на „Варайъти“. Въпросната сцена е телефонен разговор между Саманта и Кари, героинята на Сара Джесика Паркър.

Спинофът на „Сексът и градът“ върна на малкия екран актрисите от оригиналния сериал Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Сара Джесика Паркър. Катрал, въплътила може би най-обичаната от публиката героиня Саманта, не участва в първия сезон и отсъствието ѝ бе сред най-обсъжданите теми покрай новия сериал. В свои медийни изяви Катрал не крие, че между нея и Сара Джесика Паркър няма приятелство, въпреки работата им по шест сезона сериал и два филма от франчайза на „Сексът и градът“. В развитие е бил и трети филм от поредицата, но Катрал е отказала и по-късно проектът е бил отхвърлен.

„Има голяма мъдрост в това да сложиш край. Не исках да правя компромис със сериала и пътят напред изглеждаше ясен“, коментира тогава актрисата.

В първия сезон на „Просто ей така“ сценарият прикрива липсата на Катрал, изпращайки Саманта в Лондон, споменава се също, че четирите приятелки вече не са така близки, както в миналото. По-късно в интервю Катрал заяви, че изобщо не е била потърсена за „Просто ей така“ и разбрала за сериала от социалните мрежи.

„Просто ей така“ получи смесени отзиви от критиката, но се нареди в списъка с най-гледани продукции на НВО. Сериалът се завръща за втори сезон през юни.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg