Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Кит Харингтън: Опасявам се, че Джон Сняг е мъртъв

Каквото и да казва, актьорът има договор с „Игра на тронове“ за още няколко години. Може би като Бял бродник?

Признанията Кит Харингтън направи пред Би Би Си във връзка с театрален спектакъл, в който предстои да вземе участие.  - Кит Харингтън: Опасявам се, че Джон Сняг е мъртъв

Признанията Кит Харингтън направи пред Би Би Си във връзка с театрален спектакъл, в който предстои да вземе участие.

По всичко личи, че Джон Сняг, един от най-обичаните герои в „Игра на тронове“, наистина е мъртъв. Това твърди актьорът, който влиза в неговия образ – Кит Харингтън. Той обаче заяви, че почитателите на сериала ги очаква „много вълнуващ сезон“.

Попитан за бъдещето си в „Игра на тронове“ след смъртта на Джон Сняг в края на пети сезон, Харингтън посъветва зрителите да се придържат към сериала:

„Те трябва да останат в настройка за него. Каквото и да стане в следващия сезон, ще е много вълнуващо. Но се опасявам, че Джон Сняг е мъртъв. Спекулациите на феновете са важни за проекта, но те не трябва да се надяват прекалено за каквото и да е, защото „Игра на тронове“ е много добър в разрушаването на надежди.“

Началото на рекламната кампания на новия сезон започна именно с лика на Джон Сняг, появил се на десетки билборди в някои от най-големите американски градове. Самият Харингтън, засечен на снимачната площадка покрай снимките на сериала, в интервю преди време загатна, че договорът му продължава поне още няколко години. Така че не е напълно ясно – дори и да е мъртъв, Сняг може все пак да се появи отново, като видение или като част от ретроспекция.

Вижте още: ДА ПОГАДАЕМ ЗА СЪДБАТА НА ДЖОН СНЯГ

Новите си коментари Кит Харингтън направи пред Би Би Си във връзка с театрален спектакъл, в който предстои да вземе участие. Актьорът ще изиграе главната роля в „Доктор Фауст“ в Уест Енд в Лондон, по прочутата трагедия от XVI век на Кристофър Марлоу.

„Темата е много привлекателна – каза за пиесата Харингтън. – Много е мрачна, но и забавна.“

Режисиран от Джейми Лойд, спектакълът има премиера в Театъра на херцога на Йорк през април (в края на месеца впрочем тръгва и новият сезон на „Игра на тронове“). Това ще е първото театрално превъплъщение на Кит Харингтън от 2010 г. насам.


Всичко по темата „Игра на тронове“

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС