Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Класът на Стефан Данаилов му посвещава дипломния си спектакъл

Последните му студенти ще играят „Лодкарят“ в негова памет

Четвъртокурсниците от класа на Стефан Данаилов. Снимка: НАТФИЗ - Класът на Стефан Данаилов му посвещава дипломния си спектакъл

Четвъртокурсниците от класа на Стефан Данаилов. Снимка: НАТФИЗ

Последният клас на Стефан Данаилов в НАТФИЗ ще посвети на учителя си своя премиериен спектакъл „Лодкарят“ на 29 и 30 ноември в Учебния театър. Големият актьор си отиде днес, 27 ноември, след дълго боледуване.

В негова чест четвъртокурсниците от специалност „Актьорство за драматичен театър“ ще играят на Голямата сцена в Учебния театър на НАТФИЗ от 19 ч. „Лодкарят“ от Джез Бътъруърт. Това ще бъде дипломният им спектакъл.

Студентите искат да посветят дипломния си спектакъл на своя Мастер и ще ви очакват – канят студентите в прессъобщение до медиите. – Нека се съберем заедно. Стефан Данаилов би искал така.“

Постановката е на д-р Сава Драгунчев. Участие ще вземат последните ученици на Мастера Йордан Ангелов, Цветан Апостолов, Боряна Бабанова, Радина Боршош, Филип Буков, Роберт Ваханян, Явор Вълканов, Дона Вълова, Петър Данов, Анджелика Джамбазова, Стела Димитрова, Георги Краев, Велислава Костадинова,  Божидар Мицев, Габриела Накова, Пепа Николова, Недиляна Павлик, Филина Петрова, Антон Порязов, Марин Рангелов, Живко Сираков и Румен Троев.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg