Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Клуни влиза в „Имението Даунтън“

Епизодично и благотворително

Джордж Клуни ще си партнира с Хю Боневил в серия, която ще бъде излъчена на Коледа. - Клуни влиза в „Имението Даунтън“

Джордж Клуни ще си партнира с Хю Боневил в серия, която ще бъде излъчена на Коледа.

Джордж Клуни влиза в британския сериал „Имението Даунтън”. Актьорът ще играе, разбира се, американец, който е един от гостите на сватба, която ще се случи през новия сезон.

Серията ще бъде излъчена на Коледа и е създадена специално с цел да събере пари за благотворителност. Епизодът се нарича „Пуснете съобщение на Дядо Коледа” и ще бъде излъчен в Англия, разбира се. Клуни ще се появи съвсем за кратко, без персонажът му да бъде в центъра на вниманието през цялото време.

Актьорът вече е снимал сцените си, но говорителят на сериала отказва да даде каквито и да било детайли около героя и фабулата. Въпреки това стана ясно, че Клуни ще си партнира с Хю Боневил, патриархът на семейство Даунтън – лорд Робърт Кроули, и с Мишел Докъри, която е в кожата на Лейди Мери.

Оказва се, че бъдещият английски зет е голям фен на „Имението Даунтън” и е добър приятел на Боневил. Двамата се сближават след снимките на военния филм „Пазители на наследството”.

Телевизия ITV, в чиито ефир се излъчва „Имението Даунтън”, ще даде всички пари, които епизодът събере, за благотворителност.

 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg