Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Книжарница за една книга отваря в София

Мотото на новото културно пространство е „Нямаш избор”

Книжарницата ще обновява каталога си от по една книга на няколко дни.  - Книжарница за една книга отваря в София

Книжарницата ще обновява каталога си от по една книга на няколко дни.

One Book Bookstore, книжарница за една книга, ще отвори врати за пръв път утре, 10 ноември, в 10 часа сутринта. Концепцията на създателя ѝ Йордан Радичков е, че в книжарницата ще се продава само по една книга в едно и също време. Първата книга, която читателите ще могат да си купят от One Book Bookstore, е „Спомени за коне” – най-известният сборник с новели на големия български писател Йордан Радичков, издаден от изд.„Нике”.

Освен книгата, в книжарницата ще бъдат изложени и принтове на художничката Ива Димитрова, която е автор на илюстрациите към сборника. Мотото на новото културно пространство е „Нямаш избор”

Между 10 и 24 ноември, без събота и неделя, споменатите книга и принтове на художника ще присъстват на територията на One Book Bookstore в часовете между 10 и 16 ч. на ул. „Върбица” 8 в София. След 24 ноември книжарницата ще обяви следващата книга, която ще продава.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg