Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Когато гайдата срещна Гершуин и Бандерас (видео)

Невъзможно е да не се влюбиш в България, казва холивудският актьор

До момента клипът е видян повече от половин милион пъти, десетки хиляди почитатели на Антонио Бандерас от цял свят да го харесали, коментирали и споделили. - Когато гайдата срещна Гершуин и Бандерас (видео)

До момента клипът е видян повече от половин милион пъти, десетки хиляди почитатели на Антонио Бандерас от цял свят да го харесали, коментирали и споделили.

При поредното си пристигане в България холивудският актьор Антонио Бандерас бе посрещнат с гайди и народна музика – и той публично изрази възхищението си от изпълнението във Фейсбук. Към края на престоя му у нас артистът бе изненадан още повече. Отново с гайди, но този път с необичайно изпълнение – на Гершуин.

Наскоро, малко преди да си тръгне от София, Бандерас бе част от тържество в Националната художествена галерия, където насред народните напеви, хора и традиционни веселби, гайдарят Веселин Кузмов изсвири „Лятно време“ на Джордж Гершуин.

Актьорът сам публикува видео от този момент няколко дни по-късно в профила си във Фейсбук, придружено с думите:

„Невъзможно е да не се влюбиш в България. Благодаря за цялата тази любов!“

До момента клипът е видян повече от половин милион пъти, десетки хиляди почитатели на Антонио Бандерас от цял свят да го харесали, коментирали и споделили.

Актьорът бе в България за снимките на новия си филм Security („Сигурност“). В продукцията му партнира и друга холивудска звезда – Бен Кингсли. Бандерас бе в България за четвърти път.

Como no querer a #Bulgaria. Gracias por todo el cariño.Impossible not falling in love with Bulgaria. Thanks for all the love. #Summertime

Posted by Antonio Banderas on Monday, December 21, 2015

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg