POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Музика за светлинни мечове (видео)

Деца от Канада изсвириха прочутата мелодия от „Междузвездни войни“ като джедаи

Колкото и добре позната да е музиката от „Междузвездни войни“, тя е още по-впечатляваща, когато е изпълнена със светлинни мечове на цигулка. - Музика за светлинни мечове (видео)

Колкото и добре позната да е музиката от „Междузвездни войни“, тя е още по-впечатляваща, когато е изпълнена със светлинни мечове на цигулка.

Дори и да не харесвате „Междузвездни войни“, видеото долу ще ви трогне. В продължение на минута и половина деца от две училища в Квебек, Канада, изпълняват част от саундтрака на космическата сага.

Музиката на Джон Уилямс е изключително разпознаваема вече почти четири десетилетия, както и особено актуална в последната една година – в края на 2015-а излезе Епизод 7 на поредицата, след като дълго феновете я смятаха за безвъзвратно приключила.

Колкото и добре позната да е музиката от „Междузвездни войни“, тя е още по-впечатляваща, когато е изпълнена със светлинни мечове на цигулка. На екрана сеят смърт, а наяве създават изкуство!

Насладете се сами на видеото.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90