POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Когато знаеш по-добре от шампиона (видео)

Нагъл „специалист“ поканен на корта след съвети към тенисистка

Състезателките помагат на зрителя да се преоблече, преди да покажа колко разбира от тенис. 
Снимка: Стопкадър - Когато знаеш по-добре от шампиона (видео)

Състезателките помагат на зрителя да се преоблече, преди да покажа колко разбира от тенис. Снимка: Стопкадър

Заедно с цялата наслада от гледането на спорт на живо обикновено върви и досадата от зрители, подвикващи на състезателите къде грешат. Един такъв особено разпален „специалист“ получи своя шанс да докаже на практика съветите си. Появата му на корта се превърна в един от най-ценните и весели моменти в историята на тениса, съобщава сайтът indy100.

Като еквивалент на шофьор от задната седалка, който подхвърля инструкции към Луис Хамилтън, фен на име Крис Куин подвикваше съвети от трибуните към четирикратна победителка в Големия шлем. Но вместо да го смъмри за нелепото му поведение, белгийката Ким Клейстърс окуражи шумния фен да слезе на корта и да се включи в мача по двойки. Тя буквално падна от смях, докато корпулентния мъж с доста зор се напъхваше в нейната резервна бяла поличка.

Вече натъкмен с нейния екип, той направи нещо още по-забележително, като успя да й върне първото сервиране – макар и твърде висока, топката все пак прехвърли мрежата. За съжаление това си остана най-големият му успех.

https://youtu.be/r5VN_TmMeNg

Куин си направи бърза снимка със състезателките, преди да се върне на мястото си. Малко по-късно той написа в Туитър:

„Не всеки ден ми се налага да споделям заглавията от Уимбълдън с Роджър Федерер! Направих го!“.

Куин планира да продаде поличката си на търг с благотворителна цел, доказвайки, че агресивните смутители на обществени мероприятия също имат сърца.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg