Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Кой е № 1 в културата на София?

Столична община приема номинации за арт постижения до 1 юли

Наградите за култура на Столична община ще бъдат връчени на 17 септември. - Кой е № 1 в културата на София?

Наградите за култура на Столична община ще бъдат връчени на 17 септември.

Най-ярките постижения в културата на столицата стават ясни в Деня на София 17 септември. Дотогава има цяло лято време, но до 1 юли – по-малко от месец е срокът, до който се приемат номинации за отличията, съобщават от Дирекция „Култура” на Кметството.

Право да предложат своите фаворити имат творчески съюзи, сдружения, неправителствени организации и медии в следните категории: литература, театър, музика, изобразителни изкуства, кино, архитектура, танцово изкуство, журналистика, а също за развиване на съвременните жанрове в изкуствата, както и за Специалната награда на София. Могат да бъдат номинирани творци и трупи, работещи на територията на общината, за произведения и художествени факти с принос за културния живот на града.

Документите се подават на адрес: София 1000, пл. „Славейков” № 4, ет. 4, Деловодство, от 10 до 17 ч. Предложенията трябва да бъдат заявени в 11 екземпляра и трябва да съдържат мотивировка на кандидатурата, кратки биографични данни за автора и презентация на неговото произведение.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС