Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Коледен „Бон-бон“ и цигулките на „Дестини“ (видео)

Песента е записана със Симфоничния оркестър на БНР

За момичетата от квартет „Дестини“ - Звезделина Халтъкова, Гергана Алексиева, Лора Петрова и Лора Табакова (от ляво на дясно), празниците ще настъпят под звуците на Christmas Medley. - Коледен „Бон-бон“ и цигулките на „Дестини“ (видео)

За момичетата от квартет „Дестини“ - Звезделина Халтъкова, Гергана Алексиева, Лора Петрова и Лора Табакова (от ляво на дясно), празниците ще настъпят под звуците на Christmas Medley.

Коледни мелодии звучат в новото видео на струнния квартет „Дестини“ и децата от вокална група „Бон-бон“. В букета от песни, наречен Christmas Medley, звучат най-обичаните музикални теми по време на зимните празници – Silent Night, Jingle Bells и White Christmas. 

Аранжиментът на парчетата е на композиторa Маурицио Абени – дългогодишен ментор и приятел на момичетата от квартет „Дестини“. Българският лейбъл Sofia Record Factory, продуцент на проекта, привлича за звукозаписа италианския звукорежисьор Марко Стречони. В записа редом с „Дестини“ звучат музикантите от Симфоничния оркестър на БНР.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg