Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Коледни концерти онлайн и на живо, обяснение в любов на театъра

Най-интересните събития от 21 до 27 декември 2020 г. с „Фантастико“

Коледен базар „Етюд-и-те на София“

Коледен базар „Етюд-и-те на София“

„Cafe 1920“, бул. „Княгиня Мария Луиза“

21.12.2020

16:00

Снимки на една различна, романтична и красива София през погледа на фотографа Иван Шишиев ще се предлагат на специалния коледен базар с фотографии. Подготвени са специални изненади за посетителите. Базарът продължава и на 22 декември. 

Поетите Live Stream

Поетите Live Stream

Онлайн

21.12.2020

21:00

Актьорите Бойко Кръстанов, Весела Бабинова, Владо Пенев, Иван Бърнев, Захари Бахаров, Луиза Григорова – Макариев, Теодора Духовникова, Юлиан Вергов отново ще бъдат на живо на сцената на „София лайв клуб“, за да четат любими стихове на български поети, но този път атмосферата е различна – те ще бъдат сами в клуба, а публиката може да ги гледа само онлайн. Закупените билети важат не само за уречения час, когато ще може да ги гледате на живо, но и за запис на събитието 7 дни след 21 декември.

Коледни чудеса

Коледни чудеса

Зала „България“

22.12.2020

19:00

Децата от Асоциация за подкрепа на децата и менторите им ще представят предколеден спектакъл, в който ще пеят, свирят и танцуват. Във фоайето на зала „България“ ще може да видите и таланта им за рисуване. Специални гости на събитието ще са примата на българския джаз Камелия Тодорова и талантливата млада цигуларка Зорница Иларионова, а режисьор и водещ е актьорът Ники Сотиров.

Театър, любов моя!

Театър, любов моя!

„Театър 199“

26.12.2020

15:00

Пиесата на Валери Петров е поставена на сцена от Касиел Ноа Ашер. Участват Ашер, Красимира Кузманова, Лилия Маравиля и Стефка Янорова. 

Духът на Коледа

Духът на Коледа

Онлайн

26.12.2020

18:30

Преди кулминацията на Новогодишния музикален фестивал с Новогодишния концерт на 1 януари 2021 г., НДК предлага на ценителите да си припомнят някои от най-успешните концерти за Нова година. Записите от колекцията, озаглавена „Духът на Коледа“, идват от архива на БНТ и ще бъдат излъчени на официалната Фейсбук страница на Национален дворец на културата. Началото ще постави празничният новогодишен концерт с диригент Емил Чакъров и солисти Милчо Левиев, Николай Гяуров. Записът е от от 1 януари 1990 г.

kapatovo.bg