VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Кончита докарала потопа на Балканите

Това твърди сръбският патриарх Ириней

Заради наградата на Кончита Господ наказал Балканите с наводнения, твърдят сръбски попове. - Кончита докарала потопа на Балканите

Заради наградата на Кончита Господ наказал Балканите с наводнения, твърдят сръбски попове.

Кончита Вурст си навлече гнева на Сръбската православна църква. Според патриархът на западната ни съседка – Ириней, победата на жената с брада на „Евровизия“ е разгневила Господ и той е пратил потопа на Балканите, пише  The Economist.

„Победителката в конкурса „Евровизия“ Кончита Вурст е виновна за наводненията на Балканите, които убиха 50 души. Природните бедствия са пратени от Бог като наказание за Европа“, обявил дядо Ириней.

Покрай потопа Ириней Сръбски нападна и всички лесбийки, гейове и трансексуални в родната си страна. Той заяви, че Бог иска по библейски начин да изчисти земята от греховете.

Сръбският митрополит Амфилохий подкрепи твърденията на патриарх Ириней, според него наводненията не са случайност, а предупреждение. За да се очистят, хората трябва да се отрекат от Кончита и да забравят образа й, който напомня този на Исус Христос.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg