Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Концерт на „Пайнер“ в Античния театър няма да има

След натиска на общественото мнение, от кметството им предложили други сцени

След извънредно събрание в Община Пловдив е била предложена друга сцена за попфолка. - Концерт на „Пайнер“ в Античния театър няма да има

След извънредно събрание в Община Пловдив е била предложена друга сцена за попфолка.

„Пайнер“ са получили все пак отказ за концерт на Античния театър в Пловдив. Музикалната компания първоначално получи разрешение да празнува там на 3 и 4 юни 25 години в чалгата, но гневните реакции в медиите след това решение предизвикали местната община да го преосмисли, съобщава сайтът Plovdiv24.bg.

„Пайнер“ наели Античния театър за три вечери – за 2, 3 и 4 юни. Над 30 изпълнители са се гласили да разлюлеят древната сцена с най-големите си хитове. „Звездите на телевизия „Планета“ и „Планета HD“ вече подготвят своето представяне, с което да впечатлят пловдивчани и всички гости на града, избран за Европейска столица на културата през 2019 година“, обявиха в сайта си „Пайнер“. Тарифата, гласувана от Общинския съвет за наем на сцената за една вечер е 2880 лева с ДДС.

След извънредно събрание в Община Пловдив е била предложена друга сцена за попфолка – на стадион или на Летния театър на Бунарджика. От кметството са решили, че ако „Пайнер“ не изберат някоя от новите арени, техен концерт в Пловдив няма да има.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg