Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Концертът на Ал Бано се мести в НДК

Певецът излиза със Софийската филхармония в зала 1 вместо в „Арена Армеец“

Снимка: ЕПА/БГНЕС - Концертът на Ал Бано се мести в НДК

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Концертът на Ал Бано в София е с нови дата и локация. Вместо в „Арена Армеец“ на 5 октомври, певецът ще излезе с оркестъра на Софийската филхармония ден по-късно (петък, 6 октомври) в зала 1 на НДК.

Купените билети за концерта на Ал Бано с дата 5 октомври важат за новата дата 6 октомври без презаверка, съобщават организаторите. Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок до 6 ноември, като сумата ще им бъде напълно възстановена.

Билетите се връщат на касата на „Ивентим“, от която са купени. Пропуските, купени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на компанията, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни.

Билети за концерта са на цени от 40 до 70 лв.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС