Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Концертът на Бет Харт се отлага

Вирус повали певицата

Сцената в „Арена Армеец“ бе готова да посрещне Бет Харт, но неочаквано заболяване застигна изпълнителката. Снимка: „БГ Саунд Стейдж“ - Концертът на Бет Харт се отлага

Сцената в „Арена Армеец“ бе готова да посрещне Бет Харт, но неочаквано заболяване застигна изпълнителката. Снимка: „БГ Саунд Стейдж“

Концертът на Бет Харт, който трябваше да се състои тази вечер в „Арена Армеец”, се отлага, съобщават организаторите на събитието „БГ Саунд Стейдж“. Причината е заболяване на изпълнителката.

Билетите са разпродадени, залата в „Арена Армеец” вече е готова да посрещне публиката, техническите екипи работят по подготовката на концерта. Но заради взезапно вирусно заболяване Бет Харт не е в състояние да излезе на сцената, уточняват домакините ѝ.

Организаторите договарят с мениджмънта на певицата нова дата за концерт, която в най-скоро време ще бъде обявена. Закупените билети ще важат за новата дата.

Бет Харт поднася своите извинения на българската публика и се надява скоро да се срещне с нея.

Вижте още: БЕТ ХАРТ БЛАГОДАРИ И ЗА СВЕТЛИНАТА, И ЗА ТЪМНИНАТА В ЖИВОТА СИ

Снимка: „БГ Саунд Стейдж“

Снимка: „БГ Саунд Стейдж“

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90