POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Концертът на Лесли Хауард се отменя

Пианистът е с внезапно влошено здраве, дни преди да свири Лист в София

Хауард е единственият музикант в света, който е записал абсолютно всички солови творби на Ференц Лист, което му печели и място в Книгата с рекордите на Гинес за най-голям звукозаписен проект на солов артист. - Концертът на Лесли Хауард се отменя

Хауард е единственият музикант в света, който е записал абсолютно всички солови творби на Ференц Лист, което му печели и място в Книгата с рекордите на Гинес за най-голям звукозаписен проект на солов артист.

Лоши новини за почитателите на класическата музика. Концертът на прочутия Лесли Хауард в зала „България“ в София се отменя. Причината е внезапно влошаване на здравословното състояние на маестрото, съобщават организаторите от Germi Art & Entertainment.

Всички, които са си купили билет за събитието, което трябваше да се проведе след броени дни – на 30 октомври, могат да ги върнат между 30 октомври и 29 декември тази година.

За билети от мрежата на „Ивентим“

Сумите за билетите, купени чрез „Ивентим“, се възстановяват от обекта, от който са закупени. В случай, че са купени от сайта на „Ивентим“:

• С кредитна карта – билетите трябва да се изпратят до централния офис на „Ивентим“ или да се върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са купени;
• С наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка;
• Да се върнат в централния офис на „Ивентим“ на ул. „6-и септември“ 58, където сумата ще бъде възстановена в брой.

За билети от мрежата на „Кантус Фирмус“

Всеки, купил билет за концерта от Tickets.bg, може да възстанови сумата от Билетната каса на „Кантус Фирмус“  на ул. „Аксаков“ 1. Билетите, купени онлайн и платени с карта, могат да бъдат занесени лично до Билетна каса на „Кантус Фирмус“, като сумата се възстановява само срещу предоставен билет и касов бон.

При необходимост от повече информация организаторите препоръчват директна връзка с компанията, от която зрителите са закупили своя билет: info@eventim.bg или info@ticketsbg.com.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg