POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Концертът на Висенте Амиго отложен

Билетите важат за новата дата 6 февруари 2019 г.

Първата среща на прочутия фламенко китарист Висенте Амиго с българската публика се отлага за февруари 2019 г. Снимка: „Germi Art & Entertainment“ - Концертът на Висенте Амиго отложен

Първата среща на прочутия фламенко китарист Висенте Амиго с българската публика се отлага за февруари 2019 г. Снимка: „Germi Art & Entertainment“

Поради здравословни причини концертът на виртуозния китарист Висенте Амиго „Сърцето на Андалусия“ се отлага, съобщават организаторите „Germi Art & Entertainment“. Вместо сега, на 27 септември, испанецът ще излезе пред българската публика на 6 февруари 2019 г. Мястото остава без промяна: зала 1 на НДК.

Закупените билети за събитието важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверявани.
Зрителите, за които е невъзможно да присъстват на 6 февруари, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност.

Билетите, купени от касите на НДК, ще бъдат възстановени на същото място, като се представи закупения билет с касов бон. В случай, че са закупени от сайта на „Ивентим“ с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на „Ивентим“ или да бъдат върнати лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени; ако са с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с представен номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Друг вариант е да бъдат върнати в централния офис на „Ивентим“ в София на ул. „6-и септември“ 58, където сумата ще бъде възстановена в брой.

При нужда от повече информация организаторите препоръчват директна връзка с компанията, от която зрителите са закупили своя билет, на имейл: info@eventim.bg.

Крайният срок за връщане на билетите е 11 октомври 2018 г.

Билетите за концерта „Сърцето на Андалусия“ за новата дата са вече в продажба без промяна на цената и условията в мрежата на „Ивентим“ и на касите на НДК.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС