Коронавирусът събори Скалата

Дуейн Джонсън разказа, че изкарал тежко болестта

Дуейн Джонсън на премиерата на „Джуманджи: Следващо ниво“ през декември 2019-а в Берлин. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Коронавирусът събори Скалата

Дуейн Джонсън на премиерата на „Джуманджи: Следващо ниво“ през декември 2019-а в Берлин. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дуейн Джонсън – Скалата съобщи, че той и семейството му са дали положителен резултат за Ковид-19 преди три седмици. Във видео в социалните мрежи бившият кечист и настоящият най-богат актьор разказа, че той и съпругата му са изкарали тежко болестта.

Семейство Джонсън вече се е възстановило и Скалата използва повода, за да подкани последователите си да носят маски, за да предотвратят заразяването на други хора:

Смайва ме фактът, че някои хора, включително и политици, превръщат носенето на маска в политическо говорене. Това е факт и е правилното и отговорно нещо, което да направите“.

Вижте още: ЕДНА ЧЕТВЪРТ ОТ БОГАТСТВОТО НА ДЕСЕТТЕ НАЙ-СКЪПОПЛАТЕНИ АКТЬОРИ ИДВА ОТ „НЕТФЛИКС“

Фантастико

Коронавирусът Джонсънови хванали от „много близки семейни приятели“.

„Мога да кажа, че това беше сред най-трудните и предизвикателни неща, пред които някога сме се изправяли, както за близките ми, така и лично за мен“, сподели актьорът.

Въпреки това семейството, също като приятелите, от които са се заразили, са спазвали стриктно разпоредбите. Двете им малки деца имали възпалено гърло в първите дни на болестта, но след това бързо се възстановили. Трудно било единствено за Джонсън и съпругата му, актрисата Лорън Хашиян.

„Но съм щастлив да кажа, че семейството ми е добре. Преминахме от другата страна – каза Скалата. – Вече не сме заразни и слава богу сме здрави.

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах