Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Космическо преживяване с Брад Пит и Терънс Малик (видео)

„Пътуване във времето“ на режисьора, носител на Златна палма, превежда от Големия взрив до днес... и отвъд

Изживейте разгръщането на времето, кани Брад Пит в трейлъра на филма. - Космическо преживяване с Брад Пит и Терънс Малик (видео)

Изживейте разгръщането на времето, кани Брад Пит в трейлъра на филма.

Брат Пит ще ни говори за живота, вселената и всичко. Той е разказвачът в новия документален филм на Терънс Малик, Voyage of Time (бел. ред. – „Пътуване във времето“) и в продължение на 40 минути ще разисква света около нас.

„Миналото, настоящето, бъдещето – казва Пит в трейлъра на филма, докато на екрана изригва звезда. – Изживейте разгръщането на времето.“

„Космическото преживяване“ на IMAX, според пресинформацията за филма, цитирана от „Гардиън“, ще отведе зрителите от Големия взрив, през ерата на динозаврите до „нашия днешен, човешки свят… и отвъд“.

Заглавието, преди време описано от Малик като една от най-великите му мечти, беше обект на съдебно дело през 2013-а, когато група инвеститори заведе иск срещу режисьора за това, че „забравил“ за проекта. Е, сега паметта му се е възвърнала – и пред нас е трейлърът на предстоящия филм, пищен и на забавен каданс, запращащ ни да се реем през каньони и над бъдещ градски пейзаж, през борова гора и много, много близо до нечие око.

„Пътуване във времето“ е представен като документален събрат на друг проект на Малик – „Дървото на живота“, за който той спечели Златна палма в Кан през 2011 г.

Световната премиера на филма е на 7 октомври.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС