Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ковачевци 2014, битов фашизъм. Спете спокойно…

 - Ковачевци 2014, битов фашизъм. Спете спокойно…

Срещу възмутителните битови фашисти, неграмотните, зле умити зад ушите човекомразци, които имат наглостта да се наричат Община Ковачевци, държавата да направи това, което в Америка стори през 60-те години – да ползва монополното си право на насилие и със сила да настани бежанските деца по класните стаи. Там шерифи с пушки-помпи пазиха черните деца. И ги опазиха. И промениха света.

В Америка проработи. Ако тогава държавата не беше упражнила насилие, не е ясно, каква Америка щяхме да имаме днес.

Докога, бе хора, ще ни излагате с този битов фашизъм? Много ли добре и патриотично се чувствате? Щастливи и спокойни ли сте сега? В хармония със света и душите си? Защото сте дали добър пример на децата си – да мразят?

Или си мислите: България на три морета и мразим всички, които не са като нас – т.е. не са мрачни, глупави Андрешковци, без никакви интереси и без никакви амбиции за бъдещето? Които вечно хленчат някой да дойде и да ги оправи, както си седят и мрънкат? И мразят… И мразят… И мразят…

Вчера беше никому неизвестното презряно село Розово, днес – родното място на Георги Димитров. Утре?

Е, утре вашите деца ще се натъкнат на същото в някоя друга страна, а вие ще се възмущавате: Ама как така, нали ние сме на три морета били, такованката, от нас тръгва европейската цивилизация…

Спете спокойно зимния си сън, който спите през всички сезони; аз нося срама и заради вас. Защото – слава на Аллах, Митра и Вишну – не съм като вас. И никога няма да бъда.

Срам от хората и страх от Бога!

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС