Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Красива песен, чудесен клип (видео)

Седем известни актьори възпяват бащината любов с P.I.F.

Димо от P.I.F. с дъщеря си Ая в кадър от видеото на „Огън“ - Красива песен, чудесен клип (видео)

Димо от P.I.F. с дъщеря си Ая в кадър от видеото на „Огън“

„И после се сгушва подобно на пате и тихичко казва ми тате…“

„Огън“ – новият клип на група P.I.F. – е сред малкото хубави неща, които се случват в българската рокмузика напоследък. „Огън, тя е огън, и смисъл, и мисъл, тя е огън“, пее Димо, вокалистът на групата. А тя, огънят, мисълта и смисълът в тази песен, е малката му дъщеричка Ая.

В клипа, заснет на моста на столичната ул. „Граф Игнатиев“, на канала, крачат неколцина актьори – Любо Нейков и Гергана Стаменова, Румен Угрински и Радост Пенева, Станимир Гъмов и Александър Сано, Кръстю Лафазанов, Силвестър Силвестров, Китодар Тодоров. При това ги виждаме в доста по-различна – и по-добра, светлина от познатите комедийни роли от телевизията, в които влизат най-често някои от тях.

Клипът е заснет в един кадър от екипа на PREMIERstudio с режисьор Николай Мутафчиев. Негова е идеята ролите в да бъдат поверени на комедийни актьори – всеки от които е и баща. Впрочем, Мутафчиев също е баща.

Видеото на „Огън“ се представя добре в YouTube, където за два дни събра над 4 хиляди гледания и много положителни коментари.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg