Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Краткият списък с кандидати за образа на младия Хан Соло

Паралелният филм от вселената на „Междузвездни войни“ ще излезе през 2018 г. и още няма заглавие

Синът на Клинт Истууд - Скот, може би ще е следващият пилот на „Хилядолетния сокол“? - Краткият списък с кандидати за образа на младия Хан Соло

Синът на Клинт Истууд - Скот, може би ще е следващият пилот на „Хилядолетния сокол“?

Майлс Телър от „Камшичен удар“, Ансел Елгърт от „Вината в нашите звезди“ и Дейв Франко от „Внедрени в час“ са три от по-известните имена в краткия списък на „Дисни“ за ролята на младата версия на Хан Соло в предстоящия „Междузвездни войни“, пише „Варайъти“.

Паралелният филм в космическата поредица все още не е назован, но вече има премиерна дата – 25 май 2018 г. Той ще бъде режисиран от Фил Лорд и Крис Милър („LEGO: Филмът“), а сценарият ще бъде на Лорънс Каздан, работил по „Империята отвръща на удара“ и „Силата се пробужда“. Работата по продукцията започва в началото на следващата година, а за момента от хилядите възможни кандидати са отсети около една дузина.

В краткия списък, който „Дисни“ не са потвърдили официално, виждаме имената на 29-годишния син на Клинт Истууд – Скот (който играе в предстоящия „Сноудън“), както и на 23-годишния Джак Рейнър („Трансформърс: Ера на изтребление“). Възможни още са Лоуган Лърман от „Пърси Джаксън“, Емъри Коен („Бруклин“) и Блейк Дженър от сериала „Клуб Веселие“.

От „Варайъти“ твърдят, че новият Хан Соло може да има кратко участие и в следващия паралелен филм от вселената на „Междузвездни войни“ – Rogue One. Той се очаква да излезе през декември 2016 г. – а сюжетът му стои непосредствено преди случилото се в Епизод 4 от 1977 г., „Нова надежда“. Rogue One проследява премеждията на група бунтовници в опит да откраднат плановете на първата Звезда на смъртта.

Новият Хан Соло ще е няколко години по-млад от Харисън Форд, когато за пръв път влиза в ролята – на 37 г. Повечето от актьорите в предполагаемия списък на „Дисни“ са с над десетилетие по-млади.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90