Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Крис Рок отказва да води оскарите през 2023-а

Все едно жертвата да се завърне на местопрестъплението, обясни комикът

Крис Рок на сцената на наградите „Оскар“ на 27 март тази година, малко преди да получи шамар от Уил Смит. Снимка: ЕПА/БГНЕС  - Крис Рок отказва да води оскарите през 2023-а

Крис Рок на сцената на наградите „Оскар“ на 27 март тази година, малко преди да получи шамар от Уил Смит. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Крис Рок отказа да води оскарите през 2023 г., съобщава изданието „Аризона Репъблик“. Комикът съобщи за решението си по време на шоуто си в столицата на Аризона – Финикс. Получил покана от организаторите, но отсега е заявил, че няма да приеме ангажимента.

Рок разказа, че му предложили учасие и в реклама за „Супербоул“, но е отхвърлил и него.

Според комика завръщането на сцената на оскарите ще бъде като завръщане на местопрестъплението и сравни ситуацията с процеса срещу О`Джей Симпсън – убийството на неговата бивша съпруга започва с оставянето на чифт очила в италиански ресторант. Крис Рак заяви, че появата му като водещ в „Долби Тиътър“ би било като да бъде помолена Никол Симпсън „да се върне в ресторанта“.

Шамарът на Уил Смит по време на мартенската церемония беше споменат за кратко по време на приблизително 90-минутното шоу на комика. Крис Рок каза, че ударът го е наранил, и припомни, че Смит е играл ролята на боксьора Мохамед Али във филм.

„Той е по-едър от мен – каза Рок. – Щатът Невада не би разрешил битка между мен и Уил Смит.“

Академията за филмови изкуства и науки не е коментирала дали Рок е бил поканен да бъде домакин на церемонията през 2023 г.

Вижте още: УИЛ СМИТ С 10-ГОДИШНА ЗАБРАНА ЗА ПРИСЪСТВИЕ НА ОСКАРИТЕ

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Дребни работи

ДС