Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Кристофър Уокън твърди, че никога не е изпращал мейл или sms

Мобилният телефон става нещо като електронен нашийник, казва актьорът

Кристофър Уокън все пак използва електронни устройства за комуникация - интервюто със Стивън Колбер се проведе чрез платформата Зуум. Снимка: Стопкадър от разговора - Кристофър Уокън твърди, че никога не е изпращал мейл или sms

Кристофър Уокън все пак използва електронни устройства за комуникация - интервюто със Стивън Колбер се проведе чрез платформата Зуум. Снимка: Стопкадър от разговора

Актьорът Кристофър Уокън никога не е притежавал мобилен телефон и компютър, стана ясно от негово интервю в „Късното шоу“ с водещ Стивън Колбер. Пред него Уокън твърди, че никога не е използвал електронна поща и никога не е пускал sms. Но актьорът все пак използва електронни средства за комуникация – разговорът с него се проведе чрез платформата Зуум.

На въпрос на водещия дали има някаква етична причина за това негово решение, 77-годишният Уокър отговаря:

„Не, просто бях на солидна възраст, когато те се появиха. Някак ме подминаха. Никога не съм се старал да разбера всичко това, би било странно, защото и десетгодишно дете разбира по-добре от мен тези неща“.

Понякога, споделя актьорът, продуцентите му дават мобилен телефон по време на снимки, за да имат непрекъсната връзка с него, но го търсят само те.

„Мобилният телефон става нещо като електронен нашийник“, шегува се той и добавя: „Днес телефонът е като часовник. Ако ти е необходим, все някой наоколо има такъв.”

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90